Read e-book online Als leven pijn doet (Dutch Edition) PDF

By René Diekstra

ISBN-10: 9045204258

ISBN-13: 9789045204253

ISBN-10: 9061128013

ISBN-13: 9789061128014

ALS LEVEN PIJN DOET
Weerbaar en waardig omgaan met de verliezen in je leven.

Het leven is een spel van tegenstellingen dat je alleen kunt spelen als je bereid bent mee te gaan met de golfslag van winst en verlies. Gelukkig en ongelukkig zijn, het hoort bij het leven. Psycholoog René Diekstra is de aangewezen deskundige die ons daarover op een inlevende en verhelderende manier inzicht kan verschaffen.

Een greep uit de inhoud:
oWat een mens goed moet kunnen: liefhebben, werken en tegen zijn verlies kunnen.
oHoe meer je de vrijheid van de ander respecteert, hoe groter de plaats die je in diens leven kunt innemen.
oWie zijn verlies neemt, neemt zijn vrijheid.
oVertel me het verhaal van je ouders en ik zal je het verhaal over jezelf vertellen.

Show description

Read Online or Download Als leven pijn doet (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download PDF by Theo Hendriks: No story no glory (Dutch Edition)

Als bestuurder, directeur of supervisor zit je vol verhalen, maar eigenlijk vertel je ze maar zelden. Zeker niet op het werk, daar houd je je liever aan de feiten. Met als gevolg: gortdroge presentaties en speeches. Saaie ‘verhalen’ waarin goede bedoelingen vaak verzanden in veel te veel uitleg en zinnen vol summary jargon.

Get Sterrenstof: beschouwingen over leven, liefde en PDF

Susan Smit staat bekend om haar speelse en persoonlijke benadering van spiritualiteit in het dagelijks leven. Ze staat met haar voeten midden in het moderne leven en met haar hoofd in een wolk van mijmeringen. In Sterrenstof maakt Smit korte metten met verplicht positief denken en gedweep met kalenderwijsheden.

Download e-book for kindle: De kleine yoga voor Dummies (Dutch Edition) by Georg Feuerstein,Larry Payne,Pam Smits,Ingrid Smeets,Margot

Breng je lichaam en geest in balansWil jij je lichamelijk en geestelijk beter voelen? Dan is De kleine Yoga voor Dummies het boekje voor jou! Ga direct aan de slag met de counsel en technieken en bereik die innerlijke rust. De belangrijke concepten, houdingen en poses komen aan bod, geïllustreerd met duidelijke fotos.

Buurtinitiatieven en buurtbeleid in Nederland anno 2004 (WRR - download pdf or read online

Ten behoeve van het WRR-rapport Vertrouwen in de buurt (2005) is door de WRR ook een eigen veldonderzoek uitgevoerd, waarin onderzocht wordt wat mensen kunnen bijdragen aan de aanpak van leefbaarheidsproblemen in hun directe leefomgeving. De resultaten van de onderzochte casussen, een 28-tal stable practices over buurtinitiatieven en buurtbeleid, zijn in deze webpublicatie beschikbaar gesteld.

Additional info for Als leven pijn doet (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Als leven pijn doet (Dutch Edition) by René Diekstra


by David
4.2

Rated 4.98 of 5 – based on 25 votes